keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Nopea Minecraft-kortti ja Hama-helmistä tehty Creeper-magneetti

Pitäisi jo monia vuosia kortteja askarrelleena tietää, että kortin tekemistä ei ole hyvä jättää samalle päivälle juhlien kanssa... Juhliin menemistä edeltävässä kiirreessä syntyy hieman yksinkertaistettuja kortteja ja siksi tämä Minecraft-syntymäpäiväkortti on nopea ja helppo tehdä.

Aloitin kortin tekemisen tulostamalla Minecraft-kuutioista tuttua taustaa kortin koristeeksi. Leikattuani neliön mallisen taustapalan tuputtelin paperin reunat mustalla. Tämän jälkeen kiinnitin paperin mustaan korttipohjaan ja liimasin siihen mustalle taustapaperille liimaamani onnittelutekstin. Onnittelutekstissä käytin fonttia (Minercraftory), joka muistutti jonkin verran Minecraftissa käytettyä fonttia ja jonka sai ladattua Wordiin ilmaiseksi.


Lapset tekivät synttärisankarin lahjaan pieneksi hauskaksi lisäksi Hama-helmimagneetin. Sitä varten katsoimme yhdessä mallia netistä löytyvästä Creeper-hahmon kuvasta ja valitsimme tekemistä varten Hama-helmiä vihreän eri sävyissä. Lapset olivat innoissaan, kun saivat näpertää yhdessä pienen hahmon tarkkaan mallia seuraten ja lopuksi liimata valmiiseen hahmoon magneetin ja antaa sen sitten ystävälleen.


2 kommenttia:

  1. Jes, just ostin eka kerran hamahelmiä, jos vaikka lapsenlapsen kanssa joskus kokeilisi. Tuossahan onkin kiva idea taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hama-helmillä saa kyllä tehtyä vaikka mitä kivoja juttuja! Ja lapset aina innostuu kovasti. :)

      Poista