keskiviikko 22. elokuuta 2018

Mustakultaiset perhoskortit

Lähdin askartelemaan korttia ilman syytä ja päädyin tekemään kaksi hieman tummempisävyistä perhoskorttia. Tällä kertaa en kirjoittanut kortteihin onnittelutekstiä, joten ne voi käyttää tekstittöminä mihin tarkoitukseen tarve tuleekin ja toki tekstin voi halutessaan lisätä vielä jälkeenpäin. 

Liimasin ensimmäiseksi mustaan korttipohjaan ison suikaleen kultaista askartelupaperia ja sen päälle hieman pienemmän suikaleen mustaharmaata koristepaperia. Tämän jälkeen tuputtelin molemmat sivut mustalla värillä. Koristepaperin päälle kiinnitin kultaisen Big Shot -kuvioleikkurilla tekemäni perhosen sekä nuolen ja molempien päälle liimasin vielä kaksi mustaa koristehelmeä. 


Ensimmäisestä kortista tuli mielestäni hieman turhan yksinkertainen, joten toiseen päätin tehdä enemmän koristeita. Kiinnitinkin vielä koristepaperin päälle mustan ohuen paperisuikaleen ja sen päälle liimasin ensimmäiseksi Big Shot -kuvioleikkurilla tekemäni kolme sulkaa ja kaksi perhosta. Tälläkin kertaa viimeistelin kortin mustilla koristehelmillä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti