tiistai 15. lokakuuta 2019

Kurpitsakortteja

Innostuin elektronisen leikkurin käyttämisestä tyttäreni synttärijuttuja tehdessä ja löysin leikkurin valikoimasta kivan kurpitsamallin. Tulostin niitä kolme kappaletta oranssille paperille ja irrotin tulostusalustastaan. Tämän jälkeen tein jokaiselle kurpitsalle hieman omanlaisen taustan mustalle korttipohjalle ja sain lopputulokseksi kolme hauskaa halloweenkorttia.


Ensimmäisen kurpitsan liimasin mustalle paperille, jonka taas kiinnitin valkoiselle paperille ja lopuksi mustalle korttipohjalle. Kirjoitin Dymolla erikseen sanat hauskaa halloweenia ja liimasin ne kurpitsan päälle.


Toisen kurpitsan liimasin myös mustalle paperille, jonka liimasin oranssille paperille. Töpöttelin oranssin paperin reunat mustalla ja kiinnitin sen lopuksi mustalle korttipohjalle.


Kolmannen kurpitsan töpöttelin kevyesti mustalla värillä ennen kuin liimasin sen oranssille paperille. Pyöristin oranssin paperin reunat kuvioleikkurilla ja töpöttelin vielä paperin reunat mustalla. Lopuksi kiinnitin oranssin paperin mustalle korttipohjalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti