sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Harry Potter -syntymäpäiväkortti

Tyttäreni on jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut Harry Potter -kirjoista ja elokuvista ja tietenkin kaikesta niihin liittyvästä. Niinpä päätin tehdä hänelle aiheeseen sopivan syntymypäiväkortin. Aloitin sen tekemisen taittamalla mustan korttipohjan niin, että se aukeaa kortin keskeltä. Tämän jälkeen leikkasin kortin aukeavista reunoista viistottaiset suikaleet pois, liimasin niiden alle punaiset paperisuikaleet ja leikkasin niiden reunoista hieman pienemmät viistottaiset suikaleet pois.

Seuraavaksi liimasin punaisten paperisuikaleiden taakse vielä valkoiset paperisuikaleet. Toisen valkoisen paperisuikaleen päälle liimasin punasesta ja keltaisesta paperista tekemäni kravatin. Hieman kravatin alaosan päälle liimasin punaisen koristesuikaleen, jonka päälle liimasin taas keltaisen suikaleen, johon olin ennen sen leikkaamista Big Shot -kuvioleikkurilla tulostanut onnittelutekstin netistä löytämälläni Harry Potter -fontilla.


Kortista tuli hauska ja se oli saajalleen mieluinen. Kortissa on myös mukavaa se, että sen saa helposti värejä vaihtamalla muutettua Korpinkynnen, Puuskupuhin tai Luihusen väreihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti