lauantai 31. tammikuuta 2015

Ilmapallokortteja

Etsiskellessäni netistä ideaa syntymäpäiväkortille, joka sopisi myös miehelle annettavaksi, löysin hauskan ajatuksen ilmapalloista kortin koristeena. Lähdin muokkaamaan ideaa kaapistani löytyvien materiaalien mukaan ja lopputulokseski tuli hyvin monikäyttöinen peruskortti

Leikkasin erivärisistä kuviopapereista pieniä ilmapalloja, joista osan liimasin kiinni puikkoliimalla ja osan tarratyynyjen avulla. Narut ilmapalloille tein piirtämällä. Erilaisilla väreillä ja pallojen asettelutavoilla korttia voi helposti muokata saajan mukaan. Kunpa vielä löytäisin kuvioleikkurin leikkaamaan ilmapallot, niin kortin voisi valmistaa entistäkin näppärämmin.


Päivitystä ilmapallojen tekemiseen... Suomesta en ole yrityksistä huolimatta löytänyt ilmapallokuvioleikkuria, mutta kesän ulkomaanmatka tuotti ilokseni tulosta. Martha Stewartin askarteluvälineistä olisi löytynyt vaikka minkälaisia leikkureita, mutta matkalaukkuun mahtui vain muutama. Teinkin heti kotiin päästyäni uuden kortin vanhalla ajatuksella mutta uusia värisävyjä käyttäen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti