keskiviikko 31. elokuuta 2016

Kortti ja koriste yksivuotisjuhliin

Tein aikanaan tyttäreni yksivuotisjuhlia varten pahvisen ykkösen, jonka maalasin ensin valkoiseksi ja päällystin kuviollisella silkkipaperilla. Käytin silkkipaperin kiinnittämiseen decoupage-lakkaa. 


Käytin tekemääni ykköstä ensin kutsukortin kuvien rekvisiittana ja juhlissa käytin korttia koristeena juhlapöydässä. Kakkuun askartelin myös erittäin nopeasti koristepilleistä, narusta ja pienistä paperiviireistä nimikoristeen, koska tilatun kakun sokerimassakoriste oli erittäin huonosti tehty. Leikkasin ensin valkoisesta paperista pienet viirit ja kirjotin niihin lapseni nimen kirjaimet. Tämän jälkeen liimasin viirit kiinni naruun ja narun kiinni pilleihin. Näin kakku sai edes jonkinlaisen juhlaan sopivan koristeen.


Juhlien jälkeen liimasin ykkösen taakse valkoisen paperin, jonka reunat tuputin mustalla ja kirjoitin siihen onnittelut. Kortti annettiin synttärisankarille varsinaisena juhlapäivänä tutkailtavaksi eikä onneksi tarvinnut pelätä, että kortti olisi mennyt pienissä käsissä ruttuiseksi tai rikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti