lauantai 28. syyskuuta 2019

Tähkäpää-synttärikortit

Tyttäreni on ollut viime aikoina todella kiinnostunut Tähkäpää-sadusta ja sen takia leikkinyt paljon myös Tähkäpää-leikkejä. Hänen syntymäpäivänsä lähestyessä, kysyin häneltä juhlien teemaa ja kuten arvata saattaa, toiveena oli Tähkäpää-synttärit. 

Niinpä tein synttäreille kutsukortit, joihin leikkasin elektronisella leikkurilla Tähkäpään tornin sekä kutsuun tarvittavan tekstin. Tyttäreni valitsi kortin värin Tähkäpään hameen mukaan ja sitten liimasin leikkaamani osat kortin kanteen. Lopuksi tuputtelin reunat kultaisella värillä. 


Tein samalla tavalla tyttärelleni syntymäpäiväkortin, vaihdoin vain kortin päälle liimattavan tekstin onnittelutekstiksi.


Korttien sisäpuolelle liimasin päälipuolen koristeiden kanssa samanlaiselle paperille tulostamani kutsutekstin sekä onnittelutekstin. Tekstin väriksi laitoin kortin väriteeman mukaisesti violetin. Tein kortit aika kiirreellä ja tekemisessä auttoi paljon käyttämäni elektroninen leikkuri. Lopputulos oli mielestäni kuitenkin hauska ja pääasia oli, että tyttäreni tykkäsi kutsuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti