tiistai 4. helmikuuta 2020

Virkattu pipo

Innostuin pitkästä aikaa virkkaamaan jotakin hyödyllistä ja silmiini osui helpon virkatun pipon ohje (sekä selkeä ohjevideo), joten päätin kokeilla sen tekemistä. Löysin lankalaatikostani vain yhden vajaan kerän lankaa, jonka värisen pipon halusin tehdä eikä se ollut yhtä paksua kuin ohjeessa. Olin kuitenkin päättänyt alkaa tehdä pipoa, joten aloitin tekemisen liian ohuella langalla ja liian pienellä koukulla.

Pipon tekeminen oli helppoa ohjevideon avulla ja pian minulla oli kasassa lapsen päähän sopivaan pipoon tarvittava virkattu nelikulmio. Ommeltuani pipon kokoon minulta loppui lanka enkä voinut tehdä samasta langasta tupsua pipoon. Päätin tilata netin kautta tekoturkistupsuja, joiden saavuttua sain vihdoin viimeistellä pipon ompelemalla tekoturkistupsun kiinni.


Tekemästäni piposta tuli pienempi kuin ohjeen piposta, mutta se sopi oikein hyvin kaksivuotiaan poikani päähän, jolle sen olin ajatellutkin tehdä. 


Nyt kun vielä pääsisi lankoja ostamaan, niin voisi tehdä näitä söpöjä pipoja lisää! Tai ehkä innostun seuraavaksi koittamaan jotain muuta kuin pipon tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti