keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Synttärikortti ja lahjarasia

Tänä vuonna tyttäreni valitsi synttäriteemaksi Frozenin, sillä hän on vieläkin kovin innoissaan Frozen 2 -elokuvasta. Tein hänelle synttärikortin ja pienen paperisen lahjarasian synttäriteeman mukaisesti. 

Käytin taas elektronista leikkuriani, sillä löysin sieltä teemaan sopivan paperisen rasian mallin. Tällä kertaa yllätyin, sillä rasian tekeminen onnistui erittäin näppärästi, ehkä osin sen takia, ettei siinä ollut mitään kovin monimutkaista leikattavaa. Vain päälimmäinen valkoinen lumikuviointi oli vähän hankalampi irrottaa leikkuualustasta, mutta sekin onnistui hyvin. 

Rasiaan tarvittiin taiteltava alaosa sekä kansi, jotka sai taiteltua helposti katkoviivoja pitkin ja liimattua näppärästi valmiiden siivekkeiden avulla. Lisäksi kanteen piti liimata kaksi erillistä osaa ennen kuin se oli valmis. Rasiasta tuli mielestäni erittäin kaunis ja käyttökelpoinen.

Tein synttärikortin samalla tyylillä, käyttäen yhtä ylimääräistä valkoista lumikuviointia kortin koristeena. Leikkasin sille samanmuotoisen taustan, liimasin ne kiinni toisiinsa ja lopuksi liimasin koristeen korttipohjaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti