torstai 30. syyskuuta 2021

Simpukkakortit

Tyttäreni valitsi tänä vuonna syntymäpäiviensä teemaksi meren ja kutsukortteja suunnitellessamme päädyimme tekemään simpukkakortit. Löysin onneksi elektronisella leikkurilla tulostettavan yksinkertaisen simpukan, jota käytimme korttipohjana kutsuihin. Leikkurilla tulostamisen ansiosta säästyimme paljolta leikkaamiselta ja saimme keskittyä enemmän korttien koristeluun. 

Liimasimme simppukkakutsukorttien päälle samanmallisen, mutta vähän pienemmän kuviopaperin ja sisälle samalla tavalla värillisen simpukkapaperin sekä sen päälle vielä pienemmän simpukkapaperin, johon olin tulostanut kutsun. Kutsun koristelimme lopuksi kimaltelevilla pyöreillä koristetarroilla.


Muutama kortti piti tehdä erilaisilla papereilla, sillä pari leikkaamaani kuviopaperia meni hieman piloille. Onneksi varastoistani löytyi tyttäreni hyväksymät lisämateriaalit ja saimme tehtyä kortit loppuun.


Tein myös tyttäreni syntymäpäiväkortin samalle simpukkakorttipohjalle käyttäen vain hieman erilaisia papereita sen koristeluun. Koristelin myös kortin päälipuolta koristetarroilla ja liimasin väripaperista leikkaamani ja päällekkäin liimaamani numeron keskelle koristeeksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti