lauantai 3. joulukuuta 2016

Lumihiutalekortti

Tein viime jouluna joulukortit kauniiden lumihiutaleiden ympärille, jotka tein Big Shot -kuvioleikkurin ja löytämäni lumihiutalestanssin avulla. Tein kolmea erikokoista valkoista lumihiutaletta, joihin leimasin metallinhohtosinisävyä stanssien mukana tulleilla lumihiutaleleimasimilla. Viimeistelin kauniit lumihiutaleet vielä laittamalla niiden keskelle valkoiset koristehelmet.

Kiinnitin lumihiutaleet talvisen sinisävyiselle koristepaperille, jonka keskelle olin liimannut suikaleen valkoista kuultopaperia. Tämän jälkeen liimasin koristepaperin vielä valkoiselle pohjapaperille. Lumihiutaleiden alle kiinnitin valkoisen paperisuikaleen joulutoivotuksineen ja koristin sen vielä valkoisilla koristehelmillä. Lopuksi laitoin valkoisen pohjapaperin taakse kohotarrat ja kiinnitin sen valkoiseen korttipohjaan. 

Vaiheita kortin tekemisessä oli aika monta ja sen takia jouduinkin hieman yksinkertaistamaan kortin mallia, kun tein kortteja enemmän. Yksinkertaisemmassa kortissa liimasin koristepaperin suoraan kiinni valkoiseen korttipohjaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti