keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Sytykesipsit

Näin Facebookin Moderni ja skandinaavinen sisustus -ryhmässä postauksen kauniista sytykesipseistä ja halusin heti koittaa, miten niiden tekeminen onnistuu. Hain muutaman vanulapun, joululta jääneen pienen Marimekon servetin ja steariinikattilani. Kuten aineet niin myös sytykesipsien tekeminenkin oli varsin yksinkertaista. Dippasin vanulaput yksi kerrallaan steariiniin ja laitoin ne servetin nurjalle puolelle kuivumaan. Kuivumisen jälkeen leikkasin vanulaput irti servetistä ja niin pieni kokeiluerä sytykesipsejä oli valmis. Näistä tuli kauniin jouluisia punertavan servettinsä ansiosta. Erilaisilla serveteillä sytykesipseistä saa tehtyä juuri sellaisia kuin haluaa ja antaa vaikka jouluna pieneksi lahjaksi ystävälle. 


Uuden vuoden jälkeen tein muutamasta ylimääräisestä Marimekon sinisävyisestä servetistä sytykesipsejä ja asettelin ne valkoiseen kulhoon. Tämän voisi antaa jouluna kauniiksi lahjaksi ystävälle vaikka sellofaaniin käärittynä.


2 kommenttia:

  1. Ai kun hyvä kikka laittaa dipatut sipsit servetin päälle, ei tarvitse etukäteen leikellä vanulapun kokoisia servettipaloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä helpottaa kivasti näiden tekemistä. Mukavia jouluaskarteluja! :)

      Poista