maanantai 1. toukokuuta 2023

Ilmapallokortti isoäidille

Tyttäreni halusi tehdä isoäidilleen oikein hienon syntymäpäiväkortin ja suunnitteli sitä kaapeista löytyvien materiaalien avulla. Hänen ajatuksensa lähti kakkupaperista sekä ilmapalloista ja lopulta syntyi todella suloinen onnittelukortti valkoisen ja turkoosin väreissä.

Tyttäreni aloitti kortin tekemisen liimaamalla kakkupaprin turkoosiin korttipohjaan. Tämän jälkeen hän kiinnitti kuvioleikkurilla tehdyt ilmapallot naruineen kakkupaperin päälle. Seuraavalsi hän teki Big Shot -kuvioleikkurilla turkoosin paperisuikaleen ja liimasi sen päälle valkoisen paperisuikaleen. Valkoiseen paperisuikaleeseen hän kirjoitti onnittelutekstin ja sitten kiinnitti paperisuikaleet kohoteipilla ilmapallojen narujen päältä kulkemaan.

Lopuksi tyttäreni koristeli kortin kulmia valkoisilla koristetarroilla ja kiinnitti Big Shot -kuvioleikkurilla leikatut numerot kortin yläkulmaan. Kortin valmistuttua hän oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja antoi niin innoissaan kortin isoäidilleen juhlapäivänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti