maanantai 5. kesäkuuta 2023

Kapteeni Amerikka -kortti

Poikani halusi tänä vuonna synttäreidensä teemaksi Marvelin, sillä hän tykkää kovasti Kapteeni Amerikasta, Hulkista ja Thorista. Tyttäreni piirsi hänelle ihanan Hulk-kortin, joten minä päätin askarrella Kapteeni Amerikkaan liittyvän kortin. 

Askartelin Kapteeni Amerikan kilven aukeavalle pyöreälle punaiselle korttipohjalle. Liimasin siihen kerroksittain askartelupaperiympyröitä kilven värien mukaan ja viimeiseksi liimasin kilven keskelle viisisakaraisen tähden.

Kortin tekstiä kirjoittaessani tein kirjoitusvirheen, jota en saanut enää järkevästi korjattua. Niinpä päädyin leikkaamaan aukeavan kortin taustapuolen pois ja säästin etupuolen askarrellun kilven. Liimasin kilven keskeltä aukeavan sinisen korttipohjan toiselle puolelle kiinni ja sain näin tehtyä uudenlaisen kilpikortin.


Aina ei askartelut mene ihan putkeen, mutta onneksi usein pienellä korjausliikkeellä saa pelastettua paljon. Kortin saaja oli lopullisesta kortin versiosta oikein iloinen, joten itseäkään ei enää haitannut alkuperäisen idean pieleen meneminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti