tiistai 8. lokakuuta 2019

Tyylikäs ilmapallokortti nelikymppiselle

Miehelläni oli hetki sitten nelikymppiset, joita varten olin ostanut kaikenlaista kaunista nelikymppisrekvisiittaa. Niiden mukana tuli numerotarroja ja ajattelin, että voisin käyttää niitä myös hänen synttärikortin tekemiseen. Otin kortin värimaailmaksi saman kuin koristeissa, musta ja kulta. 

Taitoin ensimmäisenä mustan noin A4-kokoisen kartongin korttipohjaksi. Sen jälkeen liimasin mustan korttipohjan päälle kultaisen kimallepaperin ja sen päälle taas mustaa kartonkia. Kiinnitin vielä mustan kartongin päälle paksun suikaleen mustakultaista koristepaperia ja sen päälle pyöreän palan kultaista kimallepaperia. 

Seuraavaksi leikkasin kuvioleikkurilla kultaisesta kimallepaperista neljä ilmapalloa ja erittäin ohuet suikaleet niiden naruiksi. Kiinnitin pallot kortin yläreunaan ja niiden narut kulkemaan ristiin kohti kortin alareunaa. Narujen päälle liimasin ensin mustan, sitten kultaisen ja vielä mustan pyöreän paperin ja viimeisenä mustan paperin päälle liimasin numerotarrat. Lopuksi lisäsin pyöreitä koristetarroja kortin kulmiin sekä luvun neljäkymmentä ympärille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti